Hobi Bahçelerinde Son Gün 2 Nisan

Şehzadeler Belediyesi tarafından Veziroğlu Mahallesinde yapılan Hobi Bahçeleri için 1 Mart’ta başlayan başvurular 2 Nisan Pazartesi mesai bitiminde sona eriyor. Şehzadeler Belediyesi Hobi Bahçelerini kiralamak isteyen vatandaşların şahsen Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvuru yapması gerekiyor.

Hobi Bahçelerinde Son Gün 2 Nisan
Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanma aşamasında olan Hobi Bahçeleri projesinden yer kiralamak isteyen vatandaşlar için 1 Mart’ta başlayan başvuru tarihi 2 Nisan Pazartesi günü sona eriyor. Hobi Bahçesi kiralamak isteyen vatandaşların 1 Nisan Pazartesi saat 17.00’ye kadar Şehzadeler Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne şahsen müracaat etmesi gerektiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa’ya kazandırdığımız güzel projelerimizden biri olan Hobi Bahçeleri projemizin yapımında sona doğru geldik. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde hobi Bahçelerimizin açılışını yaparak kiralamak isteyen vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bilindiği gibi Hobi Bahçelerini kiralamak isteyen vatandaşlarımız için 1 Mart tarihinde başvurular alınmaya başlanmıştı. Talepleri almaya devam ediyoruz. Hobi Bahçelerinde yer kiralamak isteyen vatandaşlarımız 2 Nisan Pazartesi günü mesai bitimine kadar Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. Yapmış olduğumuz Hobi Bahçeleri projemizin içerisinde 318 adet hobi bahçesi ve hobi evi olacak. Her bir hobi bahçesi 90 metrekare, ahşap hobi evleri de 4,5 metrekare kapalı 4,5 metrekare açık olmak üzere toplamda 9 metrekare alana sahip olacak. Hobi Bahçelerini kiralamak isteyen vatandaşlarımız için belediye meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda 150 Türk lirası karşılığında kiralayabilecekler. Bu ücrete elektrik ve su giderleri de dahil olacak. Hobi Bahçesi kiralayan vatandaşlarımız bu 150 liranın yanı sıra ekstra bir ücret ödemesi yapmayacak. Zaten yapmış olduğumuz proje ile hobi bahçelerimizin tamamı güneş enerjili sistem ile elektrik ihtiyacını karşılaşmış olacak. Özellikle yazın güzel vakit geçirilebilecek şehrin stresinden uzaklaşıp, tüm elektriklerini toprakla atabilecekleri güzel bir proje olacak. Hobi bahçeleri projemizin içerisinde 318 adet hobi bahçesinin yanı sıra sosyal tesis, çocuk oyun parkı ve geniş bir otoparkta olacak” dedi.

Hobi Bahçeleri kiralamak isteyen vatandaşların en geç 2 Nisan tarihine kadar Şehzadeler Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvurması gerektiğini ifade eden Başkan Çelik, başvuru sayılarının 318’i geçmesi halinde 11 Nisan tarihinde noter huzurunda yapılacak olan kura ile hak sahiplerinin belirleneceğini söyledi.

Kaynak: İHA