Ergene'de 'Dokuz Canlı' Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Tekirdağ Ergene Belediye Başkanlığı, "Dokuz Canlı" adlı tiyatro oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu.

Ergene'de 'Dokuz Canlı' Tiyatro Oyunu Sahnelendi
İki perdelik komediden oluşan, Tayfun Türkili’nin yazdığı, yönetmenliğini Muhlis Asan’ın yaptığı ve Selahattin Taşdöğen, Şehnaz Dilan, Zülfikar Yazgaç, Arzu Budak, Tuncay Gençkalan ve Muhlis Asan gibi oyuncuların sahne aldığı Dokuz Canlı tiyatro oyunu izleyenlerden büyük beğeni aldı. Talihsiz bir adamın karısını öldürmeye çalışırken başından geçen trajikomik olayları mizahi bir dille sahneye taşınan Dokuz Canlı oyunu, iki perde halinde ücretsiz olarak sahnelenerek Ergeneli tiyatroseverlere eğlenceli bir akşam yaşattı.

Tiyatro gösterisinin sonunda, oyuncular izleyicileri selamlayarak sahneden ayrıldı.

Oyunculara teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ergeneli tiyatroseverlere yeni oyunlar izletmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ergenelilerin kültürel ve sanatsal alandaki ihtiyacını karşılamak amacıyla bu etkinlikler devam edecektir ve tiyatro sanatçılarımıza emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Ulaş Kapalı Düğün Salonunda ücretsiz olarak düzenlenen tiyatro oyununu Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim amirlerinin ve vatandaşlar izledi.
Kaynak: İHA