Başkan Yılmaz, Özel Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin’le birlikte, Ak Ali Küçük Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileriyle kahvaltıda bir araya gelerek onlara destek ve moral verdi.

Başkan Yılmaz, Özel Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu
Kahvaltıdan sonra hep birlikte sofra duası okuyan öğrenciler daha sonra Başkan Yılmaz’ı kucaklayarak teşekkür ettiler.

Onların gönlüne girip anlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Engelli okulumuzdaki öğrencilerimizle sabah kahvaltısında beraber olduk. Gönlümüzün istediği yüreğimizden gerçekten sevdiğimiz öğrencilerimizle sofrada beraber kahvaltı yaptık. Çocuklarımızı anlamak onlarla ekmek paylaşmak, zaman zaman onlarla bir arada kahvaltı yapmak ve onları kazanmak amacıyla yanlarındayım. Ben onlarla kahvaltı yapmaktan çok mutlu oldum. Çocuklarımıza ara sıra ziyaretlerimizi yapıyoruz. 15 Mayıs 2018 tarihinde de engelliler korosunu getirerek bu çocuklarımızla beraber konser izleyeceğiz. Mut Belediyesi olarak bütün alanlarda olduğu gibi bu katorideki çocuklarımıza evlatlarımıza sonsuz sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Okul müdürü Aydın Bütünay ise, “Gerçekten başkanım bütün çalışmalarımızda hizmet için her şeyimize koşuyor. Sürekli olarak bizlere açık. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize okulumuza inanılmaz katkıları var. Hiçbir zaman bugüne kadar kapısını çaldığımızda kapamadı devamlı açık tuttu. Dertlerimizi dinleyip elinden gelen yardımları yaptı. Bugünde öğrencilerimizle birlikte güzel bir kahvaltı etkinliği yaptırdı” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
Kaynak: İHA