Başkan Toltar Açıklaması '2018 Yılı Sonunda Tesisi Açıyoruz'

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Diliskelesi spor kompleksi hakkında yaptığı açıklamada, “İnşaatına başladığımız tesisi 2018 yılı sonunda tamamlayacağız” dedi.

Başkan Toltar Açıklaması '2018 Yılı Sonunda Tesisi Açıyoruz'
Dilovası Belediyesi, Diliskelesi’nde yapacağı spor kompleksinin temeli atıldı. Temeli atılan yapıyla ilgili müjde ise Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’dan geldi. Binanın 2018 yılı sonunda hizmete gireceğini belirten Toltar, “İnşaatına başladığımız tesisi 2018 yılı sonunda tamamlayarak Dilovası halkının hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bizler her zaman gençlerimize ve tüm sporcularımıza destek ve omuz vermeye devam edeceğiz” dedi.

Binanın yapısı hakkında da konuşan Toltar, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin modern bir ortamda, bu tür güzel tesislerde spor yapmalarına imkan sağlamak amacıyla Diliskelesi Mahallesi’nde spor kompleksinin yapımına başladık.

İçerisinde 45’e 25 metre genişliğinde kapalı halı saha, soyunma odaları, kafeterya, 180 kişilik tribün ve spor salonu gibi donatılar yer alıyor. Bu spor kompleksinde yalnızca gençlerimiz değil, her yaştan insanımızın spor yapma, dinlenme ve hoşça vakit geçirme imkanına kavuşacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA