Başkan Kılıç, Sapanca'da Partililerle Buluştu

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sapanca İlçe Teşkilatı'na yönelik düzenlenen teşekkür yemeğine katıldı.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Kılıç, AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı'na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kongrenin çok kalabalık ve coşkulu geçtiğini anımsatan Kılıç, "Bunu sadece biz söylemiyoruz. Kongremize katılan bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız, misafir il başkanlarımız, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da böyle kalabalık ve coşkulu kongre görmediklerini söylediler." dedi.

Kılıç, Sapanca'nın teşkilatçılık anlamında ciddi bir hareketlenme yaşadığını vurgulayarak, "16 ilçeyi de dolaşıyorum. Çok daha büyük potansiyeli olan, daha fazla hareketli olması gereken ilçelerimiz var ama bunu büyük bir samimiyetle söylüyorum, Sapanca hepsinin önüne geçti. Çok güzel bir ahenk oluştu. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel de il kongresindeki özverili çalışmaları sebebiyle ilçe teşkilatının tüm birimlerine teşekkür etti.

Yemeğe, Başkan Kılıç'ın yanı sıra Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, eski ilçe başkanı Nazmi Bostancı, ilçe yönetim kurulu, gençlik kolları ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA