Başkan Altay Açıklaması 'Gücümüzü Hemşehrilerimizden Alıyoruz'

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Buhara Mahallesi, Abdülhamit Cami’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Altay Açıklaması 'Gücümüzü Hemşehrilerimizden Alıyoruz'
Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüşerek istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Buhara Mahallesi oldu. Cuma namazını Abdülhamit Cami’nde kılan Başkan Altay, namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizin taleplerini yerinde değerlendiriyoruz. Bu buluşmalar hizmet planlarımıza katkı sağlıyor” dedi.

Selçuklu’da çok yönlü hizmet anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Altay, "Bu çalışmalar içinde vatandaşlarımızın sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla kazandırdığımız sosyal tesisler önemli bir yer tutarken her yaştan hemşehrilerimizden de yoğun ilgi görüyor. Selçuklu Belediyesi olarak, mevcut tesislerimizde hemşehrilerimize nitelikli hizmet sunarken diğer mahallelerimize yenilerini kazandırmak için de çalışıyoruz. Bu kapsamda Kosova, Yazır ve Buhara mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan gelen sosyal tesis taleplerini karşılamak amacıyla yapımına başladığımız mahalle konaklarının yapımı da hızla devam ediyor. İnşallah çalışmaların sürdüğü, Buhara Mahalle Konağımızda çok yakında mahallemizde hizmet vermeye başlayacak. 3 bin 595 metrekare inşaat alanına sahip olan tesisimiz 5 milyon 400 bin TL ye mal olacak ve içerisinde emekli hemşehrilerimizin faydalanabileceği bir emekli lokalinin yanı sıra kapalı havuz, spor salonu, hanımlar lokali, seminer odası, fitness salonu ve spor salonu yer alacak. Mimarisiyle de bölgesine değer katacak tesisimiz mahallemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Başkan Altay sözlerinin sonunda Selçuklu’nun 72 mahallesi için ihtiyaçlar doğrultusunda en iyi hizmeti sunmanın gayretinde içinde olduklarının ifade ederek, "Selçuklu hayata geçirilen örnek projeleri ile her geçen gün değeri artan bir ilçe haline geldi. Bu başarıda hemşehrilerimiden aldığımız destek ve güven en büyük gücümüz. Allah bu birlik ve beraberlik ruhumuzu bozmasın. İnşallah yapılan bu hizmetler ile Selçuklu’nun geleceğini bugünden daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Programda Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu ve Buhara Mahalle Muhtarı Fahri Tuna da eşlik etti.
Kaynak: İHA