Türk Tarih Kurumu, 2. Isparta Kitap Fuarı'nda

Türkiye’nin önce gelen yayınevlerinin ve yazarlarının okurlarla buluştuğu 2. Isparta Kitap Fuarı’nda, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Türk Tarih Kurumu Yayınları sergiliği de yerini aldı.

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Isparta Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bugüne kadar tarih araştırmalarına kaynaklık eden binlerce eserin basımını gerçekleştiren kurumun eski ve yeni yayınlarından birçoğunun ziyaretçilerle buluştuğu Türk Tarih Kurumu Yayınları sergiliği, fuarın ilk günüde öğrenciler ve tarih severler tarafından ilgiyle ziyaret edildi. Sadece geçtiğimiz yıl 32’si yeni yayın olmak üzere 47 eserin basımını gerçekleştiren sergilik, fuarın açılışına katılan Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy’u da ağırladı. Beraberindekilerle sergiliği ziyaret eden Ersoy, yayınlarla ilgili bilgi aldı. Bir süre kitapseverlerle sohbet eden Ersoy, kurumun çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini ifade etti.

2-11 Mart 2018 tarihleri boyunca açık kalacak olan fuar, Gökkubbe Fuar ve Kongre Alanı’nda düzenleniyor. Ziyaretçiler fuar boyunca kurumun yayınlarını yüzde 50 indirimle satın alabilecek.
Kaynak: İHA