Nihat Çiftçi STK Temsilcileri Ve Bürokratlarla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ankara’da düzenlenen programda Şanlıurfalı işadamları, STK temsilcileri ve bürokratlarla bir araya geldi.

Nihat Çiftçi STK Temsilcileri Ve Bürokratlarla Bir Araya Geldi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Ankara’da Şanlıurfalılar programı düzenlendi.

Ankara’daki programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Sedat Sözer, ŞANDER Başkan Yardımcısı Zeki Karakaş, Altındağ Şanlıurfalılar Derneği Başkanı İsa Altunerk, İş adamları, STK temsilcileri ile bürokratlar katıldı.

Şanlıurfa Nihat Çiftçi, programa katılan davetlilere kentte yapılan çalışmaları anlattı.

Çiftçi, "bu topraklar hepimizin ortak paydasıdır"

Gecede konuşan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’nın tanıtımı için örgütlenmenin önemli olduğunu belirterek Şanlıurfa’yı el birliği ile tanıtacaklarını söyledi.

Kentin tanıtımı için programlar düzenlediklerini ifade eden Çiftçi, "Şanlıurfa’nın tanıtımı için gittiğimiz illerde örgütlenme anlamında hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz. Ankara’ya her geldiğimizde Şanlıurfalılarla bir araya gelerek görüşmeler yapıyoruz. Böyle bir araya gelmek, dayanışma göstermek mükemmel bir duygu. Şanlıurfalılar Büyükşehir Belediyesini en üst noktaya taşıdılar. Belediyeler birliğinin düzenlemiş olduğu bu yarışma internet ortamında yapıldı. Bizlere destek veren Şanlıurfalılara hizmet ediyoruz. Önümüzdeki günlerden itibaren Şanlıurfa’nın tanıtım günleri başlayacak. Kentin tanıtımı için Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve buradaki vakıflarımızla birlikte el birliği yapacağız. Geçen yıl düzenlenen tanıtımlarda büyük katılım oldu ve bunu bu yılda gerçekleştireceğiz. Bu Bizler bu şehre hizmet ediyoruz ve bu topraklar hepimizin ortak paydasıdır. Şanlıurfa, siyasi bürokratik ve işadamlarıyla birlikte güzel bir birliktelik sağlamıştır. Peygamberler şehri kadim şehir Şanlıurfa’nıza bürokratlarımız ve işadamlarımızın hizmet etmeleri en büyük arzumuzdur" diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Sedat Sözer, ŞANDER Başkan Yardımcısı Zeki Karakaş, Altındağ Şanlıurfalılar Derneği Başkanı İsa Altunerk, ise düzenlenen programdan dolayı Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA