Nazilli'de Kongre Günü

Aydın’ın Nazilli ilçesi, Pazar günü 3 kongreye birden ev sahipliği yapacak. Ak parti Nazilli İlçe yönetimi, Nazilli Manavlar Odası ve Nazilli Elektrikçiler Odası yeni yönetimlerini seçmek üzere sandığa gidecek.

Nazilli'de Kongre Günü
Geçtiğimiz 26 Şubat’ta yapılması planlanmasına rağmen ertelenen Nazilli, Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Sondaj ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Odası seçimli olağan genel kurulu 4 Mart Pazar günü yapılacak. Mevcut başkan Mustafa Önceler’e karşı Muzaffer İz ve Mehmet Akyol’un yarışacağı 3 adaylı seçimin sonucu ilçede merak konusu oldu.

“Koltuğa değil hizmete talibiz”

04 Mart 2018 Pazar günü Nazilli Belediyesi Mimar Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de başlayacak olan seçimli olağan genel kurula hazır olduklarını ifade eden Odanın Yönetim Kurulu Başkan Adayı Muzaffer İz, yaklaşık 12 yıldır oda yönetiminin değişik birimlerinde görev yaptığını belirtti.

İz, “Nazilli’de 1967 yılında kurulan ve bugün 36 ayrı meslek grubunun bir araya gelmesiyle 400 üyeli büyük bir sivil toplum kuruluşuna dönüşen Nazilli, Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Sondaj ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Oda’mızın genel kurulunda 3 aday yarışacağız. Demokrasinin gereği olan seçme ve seçilme hakkı, hizmete talip olan herkesin hakkıdır. Bizler; dürüst, adil, ilkeli ve şeffaf bir yönetim için koltuğa değil hizmete talibiz. Pazar günü yeni yönetimimizi belirlemek için bir seçim yapacağız ama bu bizler için sadece bir seçim değil, bir demokrasi bayramıdır. Yönetim kurulu aday listemizde bulunan birbirinden değerli 19 arkadaşımla odamıza, Nazilli’mize ve ülkemize hizmet için aday olduk. Odamızın sorunlarını bilmek önemli değildir. Sorunlara çözüm bulmak, oda üyelerine en iyi hizmeti vermek ve kaliteyi artırmak önemlidir. Hizmet bekleyen oda üyelerimiz zaten sandıkta gereğini yapacaktır.

Listede ilçede tanınmış isimler yer alıyor

Başkan Adayı Muzaffer İz’in farklı meslek gruplarından oluşturduğu yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek listesinde, Mehmet Aydın, Abbas Aydoğan, Serkan Pakelli, Mehmet Gökhan İzmirlioğlu, Mevlüt Sivri, Kamil Beşparmak, Ethem Özdemir, Erkan Karagözlü, Olcay Saruhan, Ali Suner, Mehmet Soyöz, Murat Akçay, Barış Güleç, Mehmet Çan, Ali Soydemir, Sezgin Akharım, Ömer Kalaycı, Mehmet Selim Yılmaz ve Mustafa Doğan yer alıyor.
Kaynak: İHA