MHP Merzifon İlçe Başkanlığı Açılışı

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Erdem Karakoç, "Bizimle el ele tutuşan, bizimle tokalaşan insan da bizim kaderimizi yaşayacak. Bizimle tokalaşmanın cayması olmaz." dedi.

Karakoç, partisinin Merzifon İlçe Başkanlığı binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, 48 yıldır Türk milletine mal olan bir siyasal parti olduklarını söyledi.

Türkiye'nin tarihinin her döneminde kendi sınırlarının çok ötesinde sorumluluklar üstlenmiş bir ülke olduğuna dikkati çeken Karakoç, "Afrin'dekiler sahipsiz değil. Üç hilalin dalgalanmadığı yerde oradaki insanlara gerçek dua gitmiyor, gerçek destek gitmiyor, gerçek kan gitmiyor." diye konuştu.

Ükücülüğün Türk milleti için bedel ödemek olduğunu dile getiren Karakoç, "80 milletvekilinden 40 milletvekiline düşerek bedel ödedik. Direttik ve kazandık. 15 Temmuz gecesi MHP meclis üyesinin oğlu olan Ömer Halisdemir, FETÖ'cülerin beyni olan Semih Terzi'nin kafasına tek bir mermi çaktı ve Türkiye kurtuldu. Ülkücülük FETÖ'nün beynine çakmak demektir. Onun için buralarda üç hilal dalgalanmalıdır ki Afrin'de ay yıldızlı al bayrak nazlı nazlı her tepede dalgalanabilsin." ifadelerini kullandı.

MHP'nin siyasetini yerden yere vuranların attıkları adımların ne anlama geldiğini çok geç anlayacaklarına dikkati çeken Karakoç, "Bizimle el ele tutuşan, bizimle tokalaşan insan da bizim kaderimizi yaşayacak. Bizimle tokalaşmanın cayması olmaz. Biz sahilde kumdan evler yapıp evcilik oynamıyoruz. Biz her türlü bedeli ödemeyi göze alarak savaşa gidiyoruz, şahadete yürüyoruz." dedi.

Açılışa MHP Amasya İl Başkanı Kadir Kutay Samsun, Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka ile partililer katıldı.

Kaynak: AA