İhtiyaç Sahibi Çocuklar İçin Defile

Menteşe Belediye Başkanı Gümüş:'Defileden elde edilen gelirle alınacak malzemeler, kırsal kesimde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak'.

İhtiyaç Sahibi Çocuklar İçin Defile
Muğla'da, kırsal mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar için "Çocuklardan çocuklara yardım" defilesi düzenlendi.

Muğla Valiliği, Menteşe Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla Menteşe ilçesindeki bir otelde düzenlenen defilede 33 çocuk, sponsor firmanın çocuk kıyafetlerini giyerek defile yaptı. Çocuk ürünlerinin sergilendiği programa, yoğun ilgi gösterildi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal projeleri de destekleyerek vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

"Çocuklardan çocuklara yardım" defilesi etkinliğini desteklerini belirten Gümüş,"Burada 33 çocuğumuz, ihtiyacı olan 100 çocuk için defile yaptı. Defileden elde edilen gelirle alınacak malzemeler kırsal kesimde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak." dedi.

Etkinliğe katkı sağlayan kadınlardan Gamze Okyay, Muğla'da yaşayan 30 annenin etkinliği hazırladığını, amaçlarının çocukları mutlu etmek olduğunu ifade etti.

Gülen Bütüner ise evladının kırsal kesimdeki çocuklar için defilede yer almasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Çiğdem Togo da sevgiyi ve emeği paylaşarak farkındalık oluşturmak istediklerini vurguladı.

Defile sonunda çocuklar, Türk bayrağı ile sahneye çıkarak şehitleri andı.
Kaynak: AA