İçme Ve Kullanma Suyu Projesi

TİSKİ Genel Müdürü Köksal: 'Yol onarımlarıyla Korkuthan'a 800 bin lira maliyetle içme suyu tesis etmiş olduk'.

Beşikdüzü ilçesine bağlı Korkuthan Mahallesi'nde yapılan "İçme ve Kullanma Suyu Projesi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Emniyet Müdür Vekili Fahrettin Sadullahoğlu, Jandarma Komutanı Seral Doğan, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, TİSKİ Büyükliman Bölge Müdürü Ali Şükrü Bekar, Planlama ve Yatırım İzleme Daire Başkanı Nevzat Kamiloğlu ile AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci katıldı.

Proje kapsamında mahalleye 120 metre sondaj kuyusu, 75 tonluk içme suyu deposu, kuyu-depo arasına 400 metre içme suyu terfi hattı ile mahalle içine 11 kilometre isale ve şebeke hattı çekildi.

TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, burada yaptığı konuşmada, en fazla su taşınan iki mahalleden birinin ilçedeki Korkuthan Mahallesi olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Burada 2015 yılında kısmi bir çalışma yaptık. Son çalışmayı da 2017 yılında başlattık. Yol onarımlarıyla Korkuthan'a 800 bin lira maliyetle içme suyu tesis etmiş olduk. İşletmesini de biz yapacağız. Herhangi bir sorun olduğunda bütün hatlardan 185 hattımızı arayarak ihbarda bulunabilirsiniz. 185 hattını aramanızda maksat sadece yardım almanız değil, nerede daha fazla arıza veriyoruz olduğumuzu test ediyoruz. Hayırlı olsun."

Kaynak: AA