GEZ-GÖR İle Kocaeli'yi Tanıyorlar

KO-MEK Kursiyerleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen GEZ-GÖR programına konuk oldu.

GEZ-GÖR İle Kocaeli'yi Tanıyorlar
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen GEZ-GÖR programına katıldı.

Toplamda 150 kursiyerin katıldığı programda, İzmit, Gölcük ve Gebze olmak üzere 3 bölge ziyaret edildi. GEZ-GÖR programı kapsamında kursiyerler, İzmit Selim Sırrı Paşa Konağı, Orhan Camii, Gazi Akçakoca Camii, Kasr-ı Hümayun, Atatürk ve Redif Müzesi, Saat Kulesi, Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Film Platosunu gezdi.

Kocaeli’nin çeşitli bölgelerini gezen KO-MEK Kursiyerleri, Kocaeli’nin tarihi yerleri hakkında kendilerine eşlik eden rehberlerden bilgi aldı. Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca tesislerini de ziyaret eden kursiyerler Gölcük ve Ilıca Tesisleri’nin tarihi hakkında da bilgi sahibi oldular. Gebze programı kapsamında Osman Hamdi Bey Müzesini ve Hereke’nin tarihi bölgelerini ziyaret eden kursiyerler sık sık fotoğraf çekilerek ziyareti ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi. Tarihi bölgeleri gezen KO-MEK kursiyerleri programı düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığının GEZ-GÖR programı kapsamında düzenlenen ziyaretler eğitim öğretim dönemi boyunca devam edecek.
Kaynak: İHA