Demirci'de Evleri Yanan Ailelerin Yaraları Sarılıyor

Demirci ilçesinde bir süre önce çıkan yangında yanan iki evin yeniden yapılması için ailelere AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'tan destek geldi.

Demirci İlçesine bağlı Köylüce Mahallesi'nde 18 Şubat 2018 tarihinde meydana gelen yangında evleri yanan Süleyman ve Mesut Tuncer'i ziyaret eden Milletvekili Özdağ, ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, evlerin yapımında kullanılması amacıyla tuğla, Demirci Belediye Başkanı Selçuk da kum, çimento ve inşaat malzemesi yardımında bulundu.

Milletvekili Özdağ burada yaptığı konuşmada, yangında 2 vatandaşın evlerini kaybettiğini öğrendikten sonra yaralarını sarmak için uğraştıklarını söyledi.

Ailelerin evlerini yeniden yapılması için ihtiyaç duyulan tuğla yardımında bulunduklarını ifade eden Özdağ, "Ayrıca Kaymakamlık makamı tarafından 5'er bin lira ve İl Afet Müdürlüğünce de ailemize 7'şer bin lira nakit yardımı yapılacak. Kızılay tarafından da hem nakit yardımı hem de ev eşyaları verilecek. Mahalle halkı da el ele verecek imece usulü ile bu kardeşlerimizin evleri yapılacak. Dünyada mekan ahirette iman demiş atalarımız. Biz kimsesizlerin kimsesi olan bir iktidarız." dedi.

Başkan Selçuk da "İnşallah kısa süre içerisinde mahalle halkının desteği ile kardeşlerimizin evleri yapılacak." dedi.

Kaynak: AA