CHP'li Gülay Yedekçi'den çirkin suçlama

CHP’li Gülay Yedekçi, Türkiye’de artan çocuk istismarı konusuna dikkat çekerken provokasyon kokan açıklamalarda bulundu.

CHP'li Gülay Yedekçi'den çirkin suçlama
CHP'li Gülay Yedekçi'den çirkin suçlama
CHP'li Gülay Yedekçi, Türkiye'de artan çocuk istismarı konusuna dikkat çekerken provokasyon kokan açıklamalarda bulundu.
Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına katılan CHP Milletvekili Gülay Yedekçi “ Türkiye'de ahlak çöktü… Çocukların cinsel istismara kaldığı duruma bakarsak, ülkemizde son 10 yılda çocuk istismarı yüzde 700 artmış… Bu arada her bin istismardan sadece bir tanesi ortaya çıkıyor. Yani aslında rakam en az bin katı… Yani yüzde 700 bin olarak düşünebilirsiniz…' dedi.

CANLI YAYINDA ÇİRKİN SÖZLER

Son 10 yılda 300 bin çocuğa tecavüz edilmiş. Bu ne demektir her 15 dakikada bir çocuğa tecavüz ediliyor demektir. Bunlar resmi, kayıtlara geçilen rakamlara göre…” dedi.
Çocuk istismarlarını da iktidara bağlayan Yedekçi “38 günlük bir bebek Van'da tecavüze uğruyor ise eğer, 9 aylık bir bebeğe tecavüz ediliyorsa eğer ve bütün bu tecavüzler son 10 yılda katlanıyorsa, her geçen gün bu rakamlar artıyorsa, mevcut hükümet bu fetvaları verenlerle ilgili küçücük bir işlem bile yapmıyorsa ve bunları neredeyse ödüllendiriyorsa şimdi Cumhuriyet aydınlarının ayağa kalkması gerekmez mi? Niye oturuyorsunuz ayağa kalkın!.. Ayağa kalkın Cumhuriyet aydınları ayağa kalkın!.. Gerçekten sizler bu ülkeyi tek bir adama teslim etmek istemiyorsanız ayağa kalkın. Ayağa kalkın Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlık Türkiye'sini bu kendini bilmez bu sapık zihniyete emanet etmeyin!..” diye konuştu. 


CHP'li Gülay Yedekçi'den çirkin suçlama