Çevre Sorunlarını Değerlendirdiler

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Düzce ve ilçelerin çevre sorunlarını değerlendirmek amacıyla Düzce Belediyesinde tüm belediye başkanları ve İl Başkanı Hikmet Keskin ile toplantı gerçekleştirdi.

Çevre Sorunlarını Değerlendirdiler
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, yerel yöneticilerle Düzce Belediyesinde toplantı yaptı. Düzce Belediyesindeki toplantıda Bakan Yardımcısı Ceylan’ın yanı sıra AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Çevre ve Şehircilik Başkanı Mustafa Gösterişli, il ve ilçe belediye başkanları ile bakanlık personeli yer aldı.

Sözlerine Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a yeni görevinde başarılar dileyerek başlayan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, “Hikmet Başkanımız bizim eski dostlarımızdır. Ankara’ya her geldiklerinde bizleri ziyaret ederler. Biz de iade-i ziyaret gerçekleştirmek istedik. Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin de selamını getirdik. Bugün Düzce’mizi ilgilendiren çevre sorunları hakkında istişarelerde bulunacağız. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü ve diğer Düzce Milletvekillerimiz, başkanımız ve belediye başkanlarımız Düzce’ye yakışır bir şekilde özellikle çöp sahası sorununu çözmek için gayret gösteriyorlar. Bakanlık olarak biz ne yapabiliriz ve belediyelerimiz neler yapabilir diye değerlendirme toplantısı yapacağız” ifadelerinde bulundu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Kaynak: İHA