Çankaya'dan Ankaragücüne Destek

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en köklü spor kulüplerinin başında gelen MKE Ankaragücü Spor Kulübü’ne gösterdiği manevi desteğin yanı sıra 200 bin lira maddi destekte bulunacak.

Çankaya'dan Ankaragücüne Destek
Çankaya Belediyesi spora desteğini sürdürüyor. Ankara’nın önemli kulübü Ankaragücü’nü manevi olarak her zaman desteklediklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 200 bin liralık maddi destekte bulunacaklarını belirtti.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile beraberindeki heyeti makamında konuk eden Alper Taşdelen, “Ankaragücü Ankara’nın önemli bir markası, hepimizin sahip çıkması gerekli” ifadelerini kullandı. Ankaragücü’nün köklü bir takım olduğunun altını da çizen Taşdelen, “Ankaragücü’nün bir özelliği de Kurtuluş Savaşı’na verdiği destektir. Biz de kararımızı aldık ve Ankara kulübü olan Ankaragücü’ne 200 bin lira maddi destekte bulunacağız” dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in katıldığı ziyarette, Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, Çankaya Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu bildiklerini ve yapılan destekten dolayı memnun olduklarını belirterek Taşdelen’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA