Bulanık-Muş Yolu Bu Yıl Yapılacak

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, "Bulanık-Muş yolu 2018 yılı programına alındı. Bulanık'ta çok güzel hizmetlere adım atacağız. Su projesi hazırlıyoruz, onu da yapıyoruz." dedi.

Bulanık ilçesini ziyaret eden Milletvekili Şimşek, bir restoranda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Şimşek, burada yaptığı konuşmada, Bulanık'ta 250 kilometre asfalt yol yaptıklarını söyledi.

Hizmet için çalışmalarının devam ettiğini anlatan Şimşek, şöyle konuştu:

"İlçede 25 köyde okul ve ayrıca bu yıl yüksekokul yapacağız. Semt sahaları yapacağız. Bulanık-Muş yolu 2018 yılı programına alındı. Bulanık'ta çok güzel hizmetlere adım atacağız. Su projesi hazırlıyoruz, onu da yapıyoruz. Gösterdiğiniz yoğun ilgi sayesinde daha büyük projelerin gelmesi için start verildi."

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Arslan Uzan ise, en ücra köy ve mezralara hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Devletin imkanlarını vatandaşa hizmet için kullandıklarını dile getiren Kaymakam Uzan, şunları kaydetti:

"Asfalt çalışmalarına 5 milyon lira harcadık. Köylerimize 40 kilometre parke yol yaptık. İçmeye suyu için 17 köyün suyunda tadilat yaptık. Köy okullarına ve camilere banket dağıttık. Stabilize çalışmalarımız devam ediyor. Köylerimize içme suyu boruları dağıttık. Vatandaşlarımıza hizmet için varız. Birlik ve beraberliğimizi her zaman tesis edelim. Para ile dostluklar çözülemez. Kürt, Türk diye bizi ayıran ve aramıza nifak tohumu ekmeye çalışan kişilere izin vermeyelim. Birliğimiz ve beraberliğimizi daim kılalım."

Milletvekilli Şimşek, esnafı ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA