'Birlik Ve Beraberlik İçinde 2019'A' Programı

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: 'Afrin Harekatı emperyalizme meydan okuyuş demektir'.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Afrin'deki terör unsurlarına karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın emperyalizme meydan okuma anlamına geldiğini söyledi.

Milletvekili Özdağ, AK Parti Demirci İlçe Başkanlığı tarafından Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Birlik ve Beraberlik İçinde 2019'a" konulu programa katıldı.

Özdağ, toplantıda yaptığı konuşmada, Orta Doğu'nun bölge halkına ait olduğunu vurgulayarak, "Amerika'nın olduğu yerde kan ve gözyaşı vardır, sizin bu topraklarda yeriniz yok. Afrin Harekatı, emperyalizme meydan okuyuş demektir." dedi.

Mehmetçik'in Anadolu topraklarında yüzyıllardır sınavlardan geçtiğini söyleyen Özdağ, şöyle devam etti:

"Mehmetçik'in şimdi Afrin'de bir sınavı daha var. Buradan o yiğitlere selam olsun, o şehitlerimize rahmet olsun inşallah. Demircililer siz yiğit adamlarsınız, sizler Kurtuluş Savaşı'nda ilk meydan muhaberesini yapmış insanlarsınız. Dua edin, 'Elimizden dua geliyor' diyorsanız dua edin. Kurdurmayacağız Suriye'de, Irak'ta, PKK, PYD devleti kurdurmayacağız."

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve partililerin katıldığı programda, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olanlar için dualar okundu.

Kaynak: AA