Başkan Kılıç, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Muş’un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç köy ziyaretlerinde devam ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Malazgirt ilçesinde Tarım ve Hayvancılık yapan köylüleri her fırsatta ziyaret eden Başkan Kılıç, bu kez de Kazgöl, Boyçapkın, Bilala ve Koruca köylerine giderek muhtar ve köy halkıyla bir araya geldi. Köy ziyaretlerine önem verdiklerini vurgulayan Kılıç, "Bugünkü durağımız, ilçemizin yine büyük köylerinden Boyçapkın ve bu bölgede bulunan Kazgöl, Bilala ve Koruca köyleri oldu. Tüm ziyaret ettiğimiz köylerimizde ve bu köylerimizde de tarım ve hayvancılık tek geçim kaynağıdır. O yüzden buradaki köylü vatandaşlarımızın sorunlarıyla daha da yakından ilgilenmemiz lazım. Devletimizin çiftçilerimize uyguladığı programlar ve projeler konusunda sağlanılan imkânların değerlendirilmesi hususunda bilgiler sunduk. Tarım ve hayvancılık alanında verilen hibe desteklemeleri hakkında köylü vatandaşlarımıza bilgilendirme yaptık" diye konuştu.

Köylü vatandaşlar ise, Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’ın kendilerini ziyaretleri çok anlamlı bulduklarını ifadelerini kullandılar. Vatandaşlar, "Köylerimizin tek geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köylerimize gelerek sorun ve sıkıntılarımızı dinledi. Bizleri önemseyen ve bizler ile yakından ilgilenen Oda Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sorun ve sıkıntılarımızı anlattık. İnşallah en kısa zamanda sorun ve sıkıntılarımızı yetkililere bildirirler ve tüm sorunlarımıza çare bulurlar" dediler.

Başkan Kılıç, Koruca köyünde İstiklal Marşı için okulun önünde toplanan çocuklara çikolata dağıtmayı da ihmal etmedi.
Kaynak: İHA