Vali Ahmet Hamdi Nayir, Aslanapa'da Yapılan Yatırımları Yerinde İnceledi

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, ilçede devam eden yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Aslanapa'da Yapılan Yatırımları Yerinde İnceledi
Vali Nayir, ilk olarak Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce yapılan, bünyesinde 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yer alacak olan Sağlık Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yatırım hakkında bilgiler veren Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Ümmet Ömergil, bin 400 metrekare alan üzerine zemin artı bir kat olarak inşa edilecek olan Sağlık Merkezi’nin 10 ay sonra hizmete açılacağını kaydetti.

Aslanapa Belediyesi bütçesiyle hayata geçirilecek olan Canlı Hayvan Pazarı inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Nayir’e Belediye Başkanı Asaf Akar tarafından çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Akar, 45 büyükbaş, 230 küçükbaş kapasitesine sahip olacak olan canlı hayvan pazarının 408 bin TL’ye mal olduğunu, 150 gün içerisinde inşaatının tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.



Vali Ahmet Hamdi Nayir, Aslanapa programını Belediye Başkanı Asaf Akar’ı makamında ziyaret ederek tamamladı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akar, ilçede devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan projeler hakkında Vali Nayir’e bilgiler verdi. (YD-EFE)
Kaynak: İHA