Gölbaşı Hemşehri Dernekleri Platformundan Parti Ziyaretleri

Gölbaşı Hemşehri Dernekleri Platformu ve Bayburtlular Derneği Başkanı Yüksel Kaymak, AK Parti, MHP ve CHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

CHP'yi ziyaretinde konuşan Kaymak, Gölbaşı dernekleri olarak en büyük sıkıntılarının yer konusu olduğunu söyledi.

Kaymak, "Biz Gölbaşılı dernekler olarak kendimize yer bulmakta sıkıntı çekiyoruz. Bazı dernekler bodrum katlarında faaliyetlerini sürdürüyor, daha önceki ziyaretimizde de aynı sıkıntıları dile getirdik bu konunun çözüme ulaşması için tüm siyasi partilerden desteklerini bekliyoruz." diye konuştu.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik ise, CHP olarak derneklerin sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Ziyaretlere, Platform Başkanı ve Bayburtlular Derneği Başkanı Yüksel Kaymak, Kırşehirliler Derneği Başkanı Yalçın Coşkun, Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt, Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Behsat Aydemir, Artvinliler Derneği Başkanı Erol Okumuş, Çankırılılar Derneği Başkanı Mustafa Taş, Ardahanlılar Derneği Başkanı Yücel Aktaş, Kars, Ardahan, Iğdır ve Çevre İlleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Kara, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Gökhan Demir katıldı.

Kaynak: AA