Danışmanlar Derneği, 'Giresun'a 1071 Kitap' Sloganıyla Topladığı Kitapları Teslim Etti

İŞKUR personelleri İş ve Meslek Danışmanları tarafından kurulan Danışmanlar Derneği, "Giresun’a 1071 Kitap" sloganıyla başlattığı kampanyayla toplanan kitapları, Giresun Merkez Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teslim etti.

Danışmanlar Derneği, 'Giresun'a 1071 Kitap' Sloganıyla Topladığı Kitapları Teslim Etti
Merkezi Ankara’da bulunan Danışmanlar Derneği, Türkiye genelinde kitap toplama kampanyası düzenledi.

81 ildeki dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kampanya kapsamında bin 71 kitap toplandı. Derneğin İstişare Kurulu Başkanı Yücel Bakar, kitapları Giresun Merkez Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanesine teslim etti. Okul adına kitapları, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mehmet Çalış ve Muhasebe Öğretmeni Mehmet Yüksel Ankara’ya gelerek teslim aldı.

Yücel Bakar, daha önce kendisinin de bir süre öğretmen olarak görev yaptığı okuldan kendisine ulaşan talep doğrultusunda kitap toplama kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Bakar, kampanyası için kullandıkları sloganı Anadolu’nun yurt olduğu tarihten esinlenerek belirlediklerini kaydetti.

Bakar, "Biz bu topraklarda ömür boyu kalmak istiyorsak tarihimizi doğru okumalı, algı saldırıları başta olmak üzere her türlü saldırılara karşı bilgi zırhıyla gençliğimizi, geleceğimizi donatmalıyız. Çünkü bilgi zırhına hiçbir yalan zarar veremez. Bizde Danışmanlar Derneği olarak bu noktada üzerimize düşen görevi yerine getirerek Türkiye genelinde bin 71 kitap topladık" dedi.

Okul müdürü İsmet Kabadayı adına kütüphane için yapılan bu katkıdan dolayı Mehmet Çalış tarafından Yücel Bakar’a plaket takdim edildi. Bakar, plaketi kampanyaya destek veren il ve hizmet merkezi temsilcileri adına teslim aldığını belirtti.

Kaynak: İHA