'Çaya Geliyoruz' Projesi Devam Ediyor

Doğubayazıt ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında bürokratlar gençlerle buluştu.

Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu ile Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Balaban, "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında, Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonuna konuk oldu.

Lordoğlu ve Eryılmaz, ziyarette, gençlerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Lordoğlu, Türkiye genelinde hayata geçirilen "Çaya Geliyoruz" projesine Doğubayazıt'taki tüm kurumların destek verdiğini ifade etti.

Proje kapsamında aynı zamanda psikiyatri uzmanı olan Başhekim Eryılmaz ile gençlerle bir araya geldiklerini dile getiren Lordoğlu, şunları söyledi:

"Sohbet havasında karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen programımızda, gençlerimizle birlikte günlük hayatta karşılaşılabilecek sorunlara yönelik çözümleyici çalışmalar yaptık. Gençliğin sorunlarının çözümü noktasında yaptığımız çalışmalarda bize destek olan bütün kurumlarınıza teşekkür ederiz."

Kaynak: AA