15 Temmuz Demokrasi Şehitler Meydanı Yıl Sonunda Şekilleniyor

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eski adı Seven Çarşı olarak bilinen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı çalışmalarının yıl sonuna kadar şekilleneceğini belirtti.

15 Temmuz Demokrasi Şehitler Meydanı Yıl Sonunda Şekilleniyor
Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinin olduğu incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanının, Bilecik’in vizyon ve vitrin projelerinden biri olacağını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bilecik Belediyesi olarak ekiplerimiz birçok noktada faaliyet gösteriyor. Bizler de çalışma arkadaşlarımızla birlikte çalışmaları inceliyoruz. Şehir merkezinde kısa bir süre sonra başlayacak olan yeni meydan çalışmamız Bilecik’imizin gerçekten çok önemli ve güzel çalışmalarından birisi olacak. Buradaki çalışmalar başladı ve inşallah çalışmaların yıl sonuna kadar şekilleneceğini planlıyoruz. Şehrimiz ve vatandaşlarımıza hizmeti en kısa sürede sunmanın gayretinde olacağız" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA