Yedieylül'de 7 Sokak Daha Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü alt yapısı tamamlanmış olan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yedieylül'de 7 Sokak Daha Yenileniyor
Şehrin bir çok yerinde yol yenileme çalışmalarını hızlandıran Turgutlu Belediyesi, çalışmalar kapsamında Yedieylül Mahallesi’nin 7 sokağını daha yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmalarda Oğuz Sokak, Kurultay Sokak, Gizem Sokak, Sanatçılar Sokak, Efe Sokak, Park Sokak ve Aygün Sokak üzerinde yol kaldırma ve parke çalışmalarına başlanıldı. 7 sokak üzerinde yaklaşık 8 bin metrekare parke taşı döşeneceğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Bilindiği üzere ilçemiz genelinde alt yapısı tamamlanmış bozuk olan cadde ve sokaklarımız üzerinde yenileme çalışması başlattık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şuan Yedieylül Mahallemiz’de 7 sokak üzerinde çalışıyor. Oğuz Sokak, Kurultay Sokak, Gizem Sokak, Sanatçılar Sokak, Efe Sokak, Park Sokak ve Aygün Sokak üzerinde çalışmalar başladı.

Bir ekibimiz yolları kaldırırken, diğer yandan bir ekimiz de hızlı bir şekilde parke taşlarını döşüyor. Bu sokaklarımız üzerinde yaklaşık 8 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yapılacak. Vatandaşlarımıza ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Turgay Şirin’e çalışmalardan dolayı teşekkür eden Yedieylül Mahalle Muhtarı Deniz Bezen ise, “Başkanımız sağolsun mahallemizdeki çalışmaları yakından takip ediyor. Daha önce yaklaşık 10 sokağımız yenilenmişti. Şimdi de 7 sokağımızda çalışmalar başladı.

Kısa sürede çalışmaların biteceğini temenni ediyorum ve bir kez daha Başkanımız Turgay Şirin ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA