Turgutlu'da Şehit Yakınları Ve Gaziler Kahvaltıda Ağırlanacak

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde iki sivil toplum kuruluşu tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna verilecek kahvaltı programına davet edildi.

Turgutlu'da Şehit Yakınları Ve Gaziler Kahvaltıda Ağırlanacak
Turgutlu İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (TURTİMDER) Başkanı Şamil Duran ve Turgutlu Din Görevlileri ve Din Gönüllüleri Derneği Başkanı Ahmet Durgunçay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Ölmez ile birlikte Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Ziyarette kendilerini kabulü dolayısıyla Vali Güvençer’e teşekkür eden TURTİMDER Başkanı Şamil Duran, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle bir araya gelmek amacıyla 8 Nisan Pazar günü Turgutlu Seyirtepe Tesislerinde kahvaltı programı düzenlediklerini belirtti.

Duran, Vali Güvençer’i hazırladıkları etkinliğe davet etti.

Vali Güvençer de ziyaretleri ve davetleri nedeniyle teşekkür ederek, kutsal vatan toprakları için canlarını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapılsa az olduğunu belirterek programa katılarak şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını söyledi.

Kaynak: İHA