Tosya'da Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Tosya'da muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Belediye Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Karadeniz, Tosya'da ilk muhtarlar toplantısının olacağını söyledi.

Yapılacak çalışmaları planlama açısından toplantının çok uygun bir zamanda yapıldığını belirten Karadeniz, konuşmasında şunlara değindi:

"Sezonun başlangıcında bu toplantının yapılacak olmasının da bir fırsat, bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu toplantılar İçişleri Bakanlığımızın 2016 yılında yayınlamış olduğu bir genelge çerçevesinde yapılıyor. Bu genelgeyle, muhtarlara ve halkla belli aralıklara toplantı yapılması, sorunları bire bir dinlemesi, çözüm üretilebileceklere çözüm üretilmesi için bu toplantılar ön görülmüş.

Bu toplantıları bir formalite icabı yapıyor değil de, içini doldurarak yapmak, gerçekten ondan bir fayda sağlamakta hepimizin ortak hedefi olmalı."

Toplantıda ilçenin sorunları ve çözüm yolları görüşüldü.

Düzenlenen toplantıya, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak: AA