Toçoğlu Esnaf Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve esnaf odaları yöneticileriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erenler ilçesindeki bir otelde SESOB yönetimi ve birlik bünyesindeki meslek odalarının yönetimleriyle bir araya gelen Toçoğlu, yürütülen çalışmalar hakında bilgi verdi.

Toçoğlu, imar konusunda yaptıkları çalışmaların Türkiye’ye örnek gösterilmeye başlandığını, yatay mimarideki duruşlarından asla taviz vermeyeceklerini ifade ederek, "Sürdürülebilir kalkınmadan yana tavır alan, çevreyi kirletmeyen sanayiden yana olan, insanların doğal güzellikler içinde az katlı binalarda yaşadığı, esnafı güçlü, yaşanabilir bir şehir olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

SESOB Başkanı Hasan Alişan da esnaf odalarında yeni seçilen yönetimlerin, kent yöneticileriyle tanışmasının önem taşıdığını ifade ederek, "SESOB olarak her zaman dayanışma ve çözüm içerisinde olduk. Bu süreçlerin bundan sonraki dönemlerde de devam etmesi lazım. Esnaf ve sanatkarlarımız için hizmet ortaklıkları yapmaya hazırız." ifadesini kullandı.

Alişan, programda yaptığı sunumla odaların sorunları ile çözüm yollarına ilişkin çözüm önerilerini anlattı.

Toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da toplantıya katıldı. Kılıç, esnafın taleplerini not aldığını çözüm ve takibi noktasında elinden geleni yapacağını söyledi.

Kaynak: AA