Saruhanlı'da Hizmette Sınır Yok

Saruhanlı Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmet yağdırmaya devam ediyor. Üreticilerin mağdur olmaması için tarla yollarında düzenleme yapan belediye ekipleri bir yandan da vatandaşların taleplerini yerini getiriyor.

Saruhanlı'da Hizmette Sınır Yok
Saruhanlı Belediyesi Paşaköy Mahallesinde 8 Nisan’da yapılacak hayır yemeği öncesinde, yemeğin yapılacağı alanda düzenleme çalışmalarını sürdürürken, Mütevelli, Gökçeköy ve Çaltepe mahallelerinde üreticilerin tarlalarına daha rahat ulaşım sağlamaları için arazi yollarında düzenleme çalışmalarına da devam ediyor.

Başkan Yaralı, halkın isteklerini bir bir yerine getiriyor

Saruhanlı Belediyesi, Paşaköy Mahallesinde 8 Nisan’da yapılacak hayır yemeği öncesinde, yemeğin yapılacağı alanda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bölgeye çok amaçlı olarak kullanılabilecek yarı açık tesis yapılacak ve 3 bin metrekare parke taşı döşenecek. Ayrıca halı saha ve çevresinde de bakım onarım çalışmaları tamamlanıp Paşaköy halkının hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yapılacak yatırımların Paşaköy’e hayırlı olmasını dileyerek, "8 Nisan Pazar günü Paşaköy mahallemizde hayır yemeği düzenlenecek. Bizlerde bu alanda bir düzenleme ve peyzaj çalışması başlattık. Hayır yemeğinin en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimi 8 Nisan Pazar günü Paşaköy Mahallemize davet ediyorum. Rabbim hayır ve dualarımızı kabul etsin” dedi.

Paşaköy Mahallesi hayır yemeği tertip komitesi üyeleri de organizasyonlarına sağladığı katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Başkan Yaralı’dan çiftçiye büyük hizmet

Saruhanlı Belediyesi, üreticilerin tarlalarına daha rahat ulaşım sağlamaları için arazi yollarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, üreticiler için büyük önem taşıyan arazi yollarının düzenlemesini sürdürdüklerini söyledi.

Çalışmaların Mütevelli, Gökçeköy ve Çaltepe mahallelerinde devam ettiğini ifade eden Yaralı, bu yıl ki üretim sezonunda üreticilere bereketli mahsuller dileyerek şunları kaydetti:

Saruhanlı 54 bin nüfusu olan büyük bir ilçe, bunun 36 bini köy ve belde vasfından mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde, 18 bini de merkezde yaşıyor. Ekonomisi tarıma dayalı olan Saruhanlı’da çiftçi ve üretici kardeşlerimizin arazilerine daha rahat ulaşım sağlamaları için 3 yıl önce satın aldığımız greyder ile arazi yollarını düzenliyoruz. Belirli bir plan dahilinde tüm mahallelerimize yetişmeye çalışıyoruz.”

Başkan Yaralı, mahallelerde devam eden yol ıslah çalışmalarının üreticiler için hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA