Milletvekili Arslan'dan Yeni Yatırım Açıklaması

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kent merkezine ve Mucur ilçesinde yeni yatırımlar kazandırılacağını bildirdi.

Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeni hizmet binası ve Mucur ilçesi Çamlık mevkisine rekreasyon alanı yapılacağını aktardı.

Kırşehir'in ihtiyaçları doğrultusunda projeler hazırladıklarını vurgulayan Arslan, "Mucur Çamlık mevkinde, mülkiyeti hazine ve Mucur Belediyesi’ne ait olan 340 dönüm alanda, günü birlik rekreasyon alanı peyzaj projesi Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından tamamlandı. Proje kapsamında yürüyüş parkurları, piknik üniteleri, çeşmeler, mescit, çocuk oyun alanı, mini futbol sahası, tuvalet, ağaçlandırma alanları da yapılacaktır. Mevcut alanın ağaçlar ve bitki örtüsü korunarak yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının ihalesinin de yapılacağını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Müdürlüğümüzün iki ayrı mahalledeki hizmet binası ve ek hizmet binasının Kırşehir'de büyüyen gıda tarım ve hayvancılık sektöründe hizmet ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte değildir. İki ayrı hizmet binası çiftçiler ve kurum personeli için ciddi şekilde zorluklar oluşturmaktadır. Depremsel açıdan risk teşkil etmesi nedeniyle de daha önce proje ihalesi gerçekleştirilerek tamamlanan, bodrum kat, zemin kat ve 4 normal kattan oluşan İl, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz binasının yapım ihalesi 24 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecektir. En kısa sürede de inşaatına başlanarak Kırşehir'e yeni hizmet binası kazandırılacaktır."

Kaynak: AA