Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimine Doğru

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Mustafa Gökhan Alkan, gazetecilerle bir araya geldi.

Bir otelin salonunda gazetecilerle buluşan Alkan, 15 Nisan Pazar günü Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçiminin yapılacağını hatırlattı.

Başkan seçilmesi halinde yapacağı projeleri ve odanın bugüne kadar yaptığı çalışmaları değerlendiren Alkan, "İlk defa mevcut bir başkan aday olmayacak ve ilk defa bir devir teslim töreni olacak. 8 yıldır Mustafa Toktay başkanımla birlikte güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. 2 yıldır yoğun bir şekilde çok ısrar etmeme rağmen kendisi aday olmayacağını söyledi. 8 yıllık çalışma süremiz içerisinde alınan yönetim kurulu ve meclis kararları hep oy birliğiyle alınır. Buda anlaşarak, istişare ederek, birbirimizi dinleyerek herhangi bir tek görüş içerisinde olmadan, sevgi, saygı ve takım ruhuna dayalı bir çalışma izlediğimizi gösteriyor." şeklinde konuştu.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasının yatırımlarını değerlendiren Alkan, şunları söyledi:

"Tabi yapılanlar çok çabuk unutuluyor. Ben birkaç başlık altında bu 8 senede geçenleri hatırlatmak istiyorum. Mevcut hizmet binamızı tamamlayarak üyelerimizin hizmetine sunduk. Son zamanlarda basınımızda da yer aldı. Divle peynirinde coğrafi işaret aldık. Yıllardır uğraşılan markalaşma noktasında önemli bir adım oldu. Şimdiye kadar ki bütün yönetimlerimizde her kesimden, her görüşten arkadaşlarımız yer aldı. Ama hiçbir zaman siyasi hareket edilmedi. Bu oy birliği onu gösteriyor. Bundan sonrada öyle olacak. Çünkü burası bir meslek odası kuruluşu. İsmimiz de çok güzel Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Yani önceliğimiz Karaman, akabinde ticaret ve sanayi. Gayemiz derdimiz bu."

Kaynak: AA