'Görüş Günü'nün İlk Gösterimi 30 Mart'ta

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile oğlu Deniz Çetin’in başrol oynadığı 'Görüş Günü' kısa filminin ilk gösterimi Orhan Kemal Edebiyat Festivali'nde yapılacak.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile oğlu Deniz Çetin’in başrol oynadığı "Görüş Günü" kısa filminin ilk gösterimi Orhan Kemal Edebiyat Festivali'nde yapılacak.

Çukurova Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yazar Ayça Öztorun'un öyküsünü ve senaryosunu kaleme aldığı, Fatih Koca'nın yönetmenliğini yaptığı "Görüş Günü", Orhan Kemal Edebiyat Festivali'nde izleyiciyle buluşacak.

Çukurova Belediyesinin yapımını üstlendiği kısa film, 30 Mart Cuma günü saat 11.00'de ve 31 Mart Cumartesi saat 18.30’da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.

Yazar Öztorun, yaptığı açıklamada, Adana'da çekilen filmin oldukça iddialı olarak hazırlandığını belirterek, filmin Uluslararası Kısa Film Festivalinde Türkiye'yi ve Adana'yı temsil edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Çetin de filmde oğluyla kamera karşısına geçmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sanata, sanatçıya, güzele ve öğretiye dair her türlü sanatsal faaliyetlere saygısının sonsuz olduğunu dile getiren Çetin, "Filmin gösterimini ben de herkes gibi heyecanla bekliyorum. Filmi ilk kez 30 Mart’ta Çukurova Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşturacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." dedi.
Kaynak: AA