Didim'de Kütüphane Kampanyası Başarılı Oldu

Didim Meandros Kültür, Sanat ve Turizm Derneği öncülüğünde başlatılan “Benim okulumda Kütüphane var” kampanyası kapsamında Mahir Özgür Damar İlkokulunda oluşturulan kütüphane öğrencilerin kullanıma sunuldu.

Didim'de Kütüphane Kampanyası Başarılı Oldu
Okul bünyesinde oluşturulan Kütüphanenin açılışına Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, Didim Meandros Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Başak Kamacı Budak, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Mahalle Muhtarı M. Emin Öztürk, Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Didim Çiçek Bahçesi Okul Müdürü Gül Yapıcı Börekçi, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Okul bünyesinde bir sınıf başlatılan kampanya kapsamında yeniden dizayn edilip, yeni kitaplarla donatılırken, içerisine oturma alanları konuldu.

Meandros Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Başak Kamacı Budak kütüphane kampanyasının başarılı olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, katkı sunan ve destek olan herkese teşekkür etti.

Okul Müdürü Yaşar Yıldırım okullarında böyle bir çalışma yapmalarından dolayı Menadros Derneğine ve yönetimine teşekkür edip, öğrencilerin boş vakitlerinde burada kitap okuyacağını ve hazırlanan liste dahilinde tüm öğrencilerin buradan faydalanacağını dile getirdi.

Didim Çiçek Bahçesi öğrenciler ile okul öğrencileri kitaplar hediye edilirken, Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, Dernek Başkanı Budak’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Kaynak: İHA