Atakan Tahmas Açıklaması İnternet Üzerinden Video Yayını Yapan Zararlı Kanallar Kapatılsın

Kütahya’da yaşayan Atakan Tahmas, internet üzerinden video yayını yapan bazı kanalların, ’çocuklara ve toplumsal ahlaka zararlı yayınlar yaptığı’ gerekçesiyle mahkemeye başvurdu.

Atakan Tahmas Açıklaması İnternet Üzerinden Video Yayını Yapan Zararlı Kanallar Kapatılsın
Zaralı kanalların yayınlarının derhal durdurulmasını isteyen Tahmas, "Son dönemlerde artan ve popüler olan, çoğunlukla genç ve çocuklara hitap eden video kanalları ahlakdışı sözler, galiz küfürler, sürekli belden aşağı söylemlerle çocuklarımız adeta zehirlenmektedir.Maalesef çocuklar bu ahlaki erozyonla yaygın olarak küfürler ve söylemlerde bulunmaktadır.Bu video kanallarının çoğu kontrol edilmediği gibi filtreleme de yoktur.Zehir saçan bu kanallara abone olunarak ulaşım kolay olduğu için çocukların ilgisini çekmektedir. Devletimiz bu konuda yaptırımlar uygulamadığı takdirde maalesef çocuklarımız ve gelecek nesillerimiz için ahlaki çöküş ve felaket olacaktır. Toplumsal değerleri yok etmeye, çocukların kişiliklerini bozmaya, şeref ve haysiyet kavramlarını unutturmaya ve beyinlerini zehirlemeye yönelik bu yayınların durdurulması gerekir” şeklinde konuştu.

Tahmas, video kanalların erişimlerine tedbir kararı verilmesi talebiyle Kütahya 4. Sulh Ceza Mahkemesi’ne suç duyurusunda bulundu. (EFE)
Kaynak: İHA