Ardahan'da 'Evlilik Okulu' Açıldı

Ardahan İl Müftülüğü ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) işbirliği ile hayata geçirilen Evlilik Okulu Projesi, Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde başladı.

Ardahan'da Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde hayata geçirilen Evlilik Okulunun açılışı, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve İl Müftüsü Şaban Kondi tarafından yapıldı.

Bilmez, açılışta yaptığı konuşmada, söz konusu projeyi desteklediklerini belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekil Atalay ise toplumda yaygın olan aile sorunlarına değinerek, bütün bu sorunların çözümünün evlilik hususunda eğitimli ve bilinçli ailelerin sayısını artırmakla mümkün olacağına işaret etti.

Müftü Kondi de projeyle bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ailelere yönelik bu tür eğitim projeleri devam edecek. 'Evlilik Okulu' projesini hayata geçirmemizdeki amaç, aile içi iletişimi güçlendirerek aile birliğini ve bütünlüğünü oluşturmak, sağlıklı, başarılı, mutlu ve sevgi dolu nesiller inşa etmek." dedi.

Ardahan'da 40 kişinin katılımıyla hayata geçirilen Evlilik Okulu'nda eğitimlerin 1,5 ay süreceği ve eğitimler sonunda katılımcılara katılımcılara sertifika ve çeşitli hediyeler verileceği bildirildi.

Kaynak: AA