Ünye Belediye Başkanı Çamyar'a Ziyaret

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mahalle sakinlerini makamında kabul etti.

Burunucu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar ile mahalle muhtarı Arif Takıcı'yı ağırlayan Başkan Çamyar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çamyar, ilçenin bu dönemde çok hızlı bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini anlatarak, "Doğalgaz ile ilgili bu yıl yüzde 35'lik bir artış ve 8,5 milyon liralık bir yatırım planlıyoruz. Bu yatırımın içerisinde Burunucu ve Orta Yılmazlar Mahallemiz de var. Bu bölgeden TOKİ'ye kadar uzanan hatta çalışma gerçekleştirilecek." diye konuştu.

Ünye'nin, geniş bir coğrafya haline geldiğine işaret eden Çamyar, şunları kaydetti:

"Buna karşılık aylık 5 milyon liralık bütçelerden, 1,5 milyon liralık bütçelere geriledik. Bütçe gerilerken mahalle sayısı ise 18'den 85'e çıkmış oldu. İlk yıllarda böyle bir açmazı yaşamış olduk ama kısa sürede aştık. Şu an sorunsuz bir şekilde devam eden bir belediyeyiz. Ünye'ye hizmet etmekten gurur duyuyoruz ve sizin gibi değerli vatandaşlarımız yanımızda olduğu sürece de yorulmaksızın hizmet etmeye devam edeceğiz."

Burunucu Mahallesi Muhtarı Arif Takıcı ise, mahalledeki sorunların birliktelikle pratik bir şekilde çözüme kavuşturulduğunu belirterek, ortaya koyulan hizmetlerden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA