Şişecam Topluluğu'na 4 Ödül Birden

Şişecam Topluluğu, Interactive Media Awards 2017’den 4 ödülle aldı.

Şişecam Topluluğu 2017'de Interactive Media Awards 2017’de profesyonel hizmet ve otomotiv kategorilerinde üstün başarı ödülünün sahibi oldu.

Şişecam'dan yapılan açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu, Düzcam, Kimyasallar, Cam Ambalaj ve Fritz web sitesiyle Interactive Media Awards 2017’de profesyonel hizmet ve otomotiv kategorilerinde üstün başarı ödülünün sahibi oldu.

Farklı kategorilerde birçok uluslararası firmanın, tasarım, içerik, fonksiyonellik ve kullanılabilirlik gibi kriterler kapsamında değerlendirildiği yarışmada, Şişecam Topluluğu’na ait 4 web sitesi üstün başarı ödülüne layık görüldü.

Interactive Media Awards (IMA), web sitesi tasarlama ve geliştirme alanında en yüksek mükemmellik standartlarını ödüllendirmek amacı ile düzenleniyor. Yarışma genel olarak, projelerin tüm online iletişim stratejilerini geliştirip tasarım, yazılım ve içerik çalışmalarının değerlendirilmesi üzerine kurgulanıyor. Tasarım, içerik, işlevsellik, kullanılabilirlik, web standartları ve çeşitli tarayıcılara uyum kriterleri ele alınarak değerlendiriliyor.

Şişecam Topluluğu'nun web siteleri ayrıca pazarlama ve iletişim alanındaki en prestijli uluslararası ödül programı olan "Communicator Awards"dan 5 ödül, interaktif ve kreatif medya sektörünün en prestijli yarışması olan Horizon İnteraktif Ödülleri’nde de 3 ödül almıştı.

Kaynak: AA