Seydişehir'den Kısa Kısa

Seydişehir’li kadınlar, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla çalışma başlattı.

Gönüllülerden Fatma Görür, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların ortaklaşa yaptıkları baklava ve böreklerin satışından elde edilecek gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını söyledi.

Yapılan baklava ve böreklerin şimdiden 150 tepsiyi geçtiğini ifade eden Görür, şunları kaydetti:

"Hanımlarımız örnek bir davranış sergileyerek Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiler. Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda hanımlar olarak her zaman her türlü fedakarlığa hazırız. Çünkü terörün acısını analar çekiyor. Bu amaçla gönüllü hanımlarla bir araya gelerek yaptığımız baklava ve börek satışlarından sağladığımız geliri Mehmetçik Vakfına teslim edeceğiz. Ordumuzun yaptığı bu operasyonu destekliyoruz. Her türlü ihtiyacı karşılamak için hazırız. Bizler de cephe gerisinde elimizden geldiğince destek olacağız."

- Kütüphaneler Haftası

Kütüphaneler haftası dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığına ait gezici kütüphane, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ın katıldığı bir programla tanıtıldı.

Kaymakam Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, gezici kütüphanenin her türlü iklim şartlarında okuyucuya hizmet verdiğini söyledi.

Tam donanımlı kütüphanede 3 bin kitap bulunduğunu belirten Erdoğan, kütüphanede faydalanıcıların internet ortamında hizmet alabildiklerini belirtti.

- Başkan Tutal, şoförlerle bir araya geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede faaliyet gösteren Taşıyıcılar Kooperatifi, Şoförler Odası ve Minibüsçüler Odası esnafı ile bir araya geldi.

Taşıyıcılar Kooperatifi salonunda düzenlenen programda Başkan Tutal, esnafın sorunlarını dinledi.

Tutal, ilçenin gelişmesi için toplumun her kesimi ile istişare etmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: AA