Sarıkaya Roma Hamamı Tanıtıldı

Sarıkaya Belediyesi tarafından Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı desteğiyle yürütülen Roma’dan Günümüze Şifalı Termal Sularıyla Sarıkaya Projesi tamamlandı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, makamında basın toplantısı düzenleyerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Açıkel, ilçedeki Roma Hamamı'nı tanıtmak için ORAN desteğiyle uygulamaya koydukları Roma’dan Günümüze Şifalı Termal Sularıyla Sarıkaya Projesi'nin sona erdiğini belirtti.

Proje kapsamında bugüne kadar afiş ve broşürler bastırılarak, bunların yolcu otobüsleri ve terminallerde dağıtımının yapıldığını aktaran Açıkel, şunları kaydetti:

"Yine katıldığımız fuarlarda hazırladığımız maketlerle ve görsellerle Roma hamamını tanıtmaya çalıştık. Tanıtıcı klipler hazırlatıp bunları sosyal paylaşım siteleriyle daha çok insana ulaşması sağlandı. Ankara'da fotoğraf sergisi düzenleyip tanıtımlarımızı sürdürdük. Bu konuda bize destek sağlayan ORAN Kalkınma Ajansına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Açıkel, Roma Hamamı'nın tanıtımını amaçlayan projenin sona erdiğini ancak tanıtım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini dile getirerek, "Belediye olarak yine aynı şekilde Roma Hamamı'nı ve ilçemizi bundan sonra da tanıtmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Kaynak: AA