Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Tarafındanürgüp'e 13 Tonluk Su Tankeri Hediye Edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13 ton su kapasiteli son model arazöz kamyon, Ürgüp Belediyesine hibe edildi.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Tarafındanürgüp'e 13 Tonluk Su Tankeri Hediye Edildi
Belediye Başkanı Yıldız, arazözün üzerindeki donanımların kentte birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olduğunu söyledi.

arazözün teknoloji ve donanımları ile araç parklarındaki en önemli makinelerden biri olduğunu dile getiren Yıldız, 2018 model, tam donanımlı, 13 ton su kapasiteli arazözün yol sulama, park bahçe, çim ve orta refüj sulama işleri ile itfaiyeye takviye güç olarak kullanılacağını vurguladı.

Yaklaşık maliyeti 275 bin TL olan Ford Cargo arazözün İlçeye kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Başbakan Binali Yıldırım’a Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ve Nevşehir Milletvekillerine teşekkür ettiğini belirten Yıldız, "Araç parkımız vatandaşlarımıza hizmeti en iyi şekilde ulaştırabilecek seviyede. Dünya Kenti Ürgüp olmak slogan ile değil vatandaşa ulaşan hizmetin kalitesi ile belli olur. Ürgüp’ümüze hayırlı olsun" dedi.

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz ile Müdür Yardımcısı Celalettin Özleşen’in araç anahtarını tesliminin ardından arazöz hizmete sunulmuş oldu.
Kaynak: İHA