AK Parti'li Kadınlardan Mehmetçik'e Destek

Sakarya'da, AK Parti Erenler İlçe Kadın Kollarınca düzenlenen kermesten elde edilen gelir, Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfına bağışlandı.

AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Demirağ, ziyarette Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerin aileleri ve gaziler yararına düzenledikleri kermesten elde edilen 18 bin 230 lirayı, Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfına aktarılmak üzere teslim etti.

Erenler ilçesindeki Çarşamba Pazarı'nda açtıkları kermesle vatanı için çarpışan Mehmetçik'e destek olmak istediklerini belirten Demirağ, kendilerine bu çabalarında destek olan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Vali Balkanlıoğlu ise vefakar ve cefakar kadınların, Mehmetçik büyük bir operasyondayken boş durmadığını ve onlara her konuda büyük destek vermek için canla başla çalıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Allah'a şükür millet olarak çok büyük bir dayanışma ve yardımlaşma içerisindeyiz. Herkes Afrin harekatında görev yapan askerlerimiz için bir şeyler yapıyor. Kimi kermes düzenliyor, kimi evde pişirdiğini yolluyor, kimi de dua ediyor. Bizim bu birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe, vatanımıza göz koyan hainler asla emellerine ulaşamayacaktır."

AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları üyelerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Balkanlıoğlu, teslim alınan kermes gelirinin valilikçe Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfına aktarılacağını kaydetti.

Kaynak: AA