İl Müdürü Ökkeş Demir, Göreve Başladı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ökkeş Demir, görevine başladı.

İl Müdürü Ökkeş Demir, Göreve Başladı
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü iken 12 Mart 2018 tarihindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı kararnamesi ile İl Müdürlüğü görevine atanan Ökkeş Demir Aydın’daki görevine başladı.

Yeni görevine başlayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir İl Müdürlüğü hizmet binasındaki tüm birimleri, Efeler Atatürk Spor Salonunu ve Gençlik Merkezini ziyaret ederek personeller ile tek tek tanıştı.

Ökkeş Demir Kimdir?

1975 Osmaniye doğumlu olan İl Müdürü Demir, İlkokulu Münire Hanım İlkokulunda, Ortaokulu Osmaniye İmam Hatip Ortaokulunda, Liseyi Osmaniye Sağlık Meslek Lisesinde ve Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda tamamladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünde ve İskenderun Demir Çelik Spor Kulübünde güreş, Osmaniye Dereli Spor’da futbol branşında faal olarak spor yaptı. 1993 - 1998 tarihleri arasında 5 yıl sağlık memurluğu görevinde bulunan İl Müdürü Demir, ardından 1998 - 2003 tarihleri arasında beş yıl beden eğitimi öğretmenliği görevinde bulundu. Son olarak 2004 - 2018 tarihleri arasında 15 yıl Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Demir, 26 Mart 2018 tarihinden itibaren Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. İl Müdürü Ökkeş Demir evli ve üç çocuk babasıdır.
Kaynak: İHA