Gölbaşı Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Belediyesi’nin 53. Yıl dönümünde meclisi olağan üstü karar almak için topladı. Gündemde ki başkanlık yazısı belediye tarafından yapımı tamamlanan parklara isim verilmesiydi. Meclise daha önce belediye başkanlığını yapmış olan Mümtaz Sarıtaş, Cevdet Kara, Abdulnasır Haşlak ve Yakup Odabaşı da katıldı.

Gölbaşı Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Bugün belediyemizin 53. Kuruluş yıl dönümü. Daha önce ki belediye başkanlarımızın isimleri parklara verildi.

Hizmet eden belediye başkanlarımıza böyle bir jest yaptık. İnşallah hayırlı olur.”

Belediye eski başkanı Mümtaz Sarıtaş meclis kürsüsünde gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

“53 yıl az bir yıl değil. 53 yıl içerisinde 8 seçilmiş bir atanmış olmak üzere 9 belediye başkanı hizmet verdi. Her arkadaşımız kendi imkanları dahilinde Gölbaşı’nın sorunlarına parmak basıp hemşerilerimizin hizmetine sunduklarına hepimiz şahit olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu hizmetler neticesinde en büyük pay halkımız, ikinci derecede de belediye amirleri ve çalışanlar olmuştur. Belediye başkanımızın bizler için yaptığı jest kayda değerdir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Önümüzde iki tane ana sorun var. Bunlardan biri gölün ıslahı ve alt geçit projesidir. İnşallah Fatih arkadaşımız bu iki hizmete de parmak bastı ve çalışmalar başlamış durumda ve en kısa zamanda bitirilerek hizmete de sunulacaktır. Bugün bir bayram havasında kendisini tebrik edip kutlayacağız.”

Belediye eski Başkanı Yakup Odabaşı da yaptığı konuşmasında, “Mevkiler makamlar gelip geçişi kalıcı olan ise yapılan hizmetlerdir. Geçmişte büyük hizmetler yapıldı. Fatih kardeşimizde bulunduğu yer konumu ile hizmet etmektedir. Bize düşen destek olmaktır. Kamu yararını göz önünde bulundurarak Gölbaşılı hemşerilerimiz talepleri doğrultusunda, Gölbaşı’na yakışır hizmetler yapmaya gayret ettik” değerlendirmesini yaptı.

Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi’nin 53. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak Fatih Duruay’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve Mogan Gölü temizliğinin yapıldığı şantiye alanı ziyaret edildi.
Kaynak: İHA