Batman'daki Terör Operasyonu

Hasankeyf ilçesindeki operasyonda etkisiz hale getirilen 2 teröristin üzerinde ve bölgede yapılan aramada M16 piyade tüfeği, kalaşnikof piyade tüfeği, el bombası ve mühimmat ile yaşam malzemesi ve örgütsel doküman bulundu.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda etkisiz hale getirilen 2 teröristin üzerinde ve bölgede yapılan aramada M-16 piyade tüfeği, kalaşnikof piyade tüfeği, el bombası ve mühimmat ile yaşam malzemesi ve örgütsel doküman bulunduğu bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 2 askerin şehit düştüğü Hasankeyf ilçesinin Kelekçi köyü Mava Dağı kırsalında yürütülen operasyonlarda etkisiz hale getirilen 2 teröristin üzerinde ve aynı bölgede yapılan aramada çok sayıda mühimmat ele geçirildiği belirtildi.

M-16 piyade tüfeği, kalaşnikof piyade tüfeği, el bombası, 30 kalaşnikof mermisi, gece görüş dürbünü, 46 fişek, 2 telsiz, kalaşnikof silaha ait kabza, 120 kilogram 2 boş jelikan, 2 sırt çantası, çok sayıda pil bloğu ile yaşam malzemesi ve örgütsel doküman bulunduğu bilgisi verilen açıklamada, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: AA