Bozüyük Pazaryerililer Derneği'nin Buluşma Gecesi

Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nin "4. Milli Birlik ve Beraberlik İçin Büyük Buluşma" etkinliği yapıldı.

Bozüyük'te bir otelde düzenlenen geceye katılan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yaptığı konuşmada, ilçe sakinlerinin gelenek ve görenekleriyle devletine bağlı olduğunu söyledi.

Pazarcıklıların her yerde düzene ayak uydurduğunu ifade eden Yalçın, "Biz böyle bir toplumuz. Pazaryeri ilçesini dışarıda iyi bir şekilde temsil eden Bursa, Eskişehir, Bilecik, Osmaneli, Kestel ve Bozüyük Pazarcıklılar dernek başkanlarına, derneklerimize destek veren belediye başkanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak." dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da birlik ve beraberliğin en üst seviyede olması gereken dönemde olunduğunu vurguladı.

Kardeşlik ne için her zaman yan yana durulması gerektiğini belirten Bakıcı, "Bozüyük'te yapılan her hayır işinde her etkinlikte, Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğini yanımızda görüyor ve çok mutlu oluyoruz. Bizleri sizlerle buluşturan dernek yönetimine teşekkür ederim." dedi.

Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu ise şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi.

Bu etkinlikte birlik ve beraberliğin sağlam temellerini atıldığını dile getiren Şahinoğlu, "Hiç bir etnik, siyasi ayrımcılık gözetmeden bir arada olabiliyoruz ve ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gösterebiliyoruz. Bu günlerde böyle birlik ve beraberliklere çok ihtiyacımız var." dedi.

Konuşmaların ardından etkinliğe katkı sağlayanlara plaket verildi.

Yerel müzik gruplarının ve halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle sona eren etkinliğe, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Osmaneli, Pazaryerililer dernek yöneticileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA