'Teşkilat Mahalleli Buluşmaları' Toplantısı

AK Parti Bayburt İl Başkanlığınca kentte başlatılan "Teşkilat Mahalleli Buluşmaları" ile vatandaşların beklenti ve talepleri dinleniyor.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, teşkilat olarak yürüttükleri çalışmalar kapsamında köy köy, belde belde, ilçe ilçe ve mahalle mahalle gezerek vatandaşları ziyaret ettiklerini belirterek, başlattıkları "Teşkilat Mahalleli Buluşmaları" ile de Bayburt'ta bir kültür olarak yaşatılan mahalle odalarının da etkin kullanımı adına böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Yumak, çalışma kapsamında kent merkezindeki bütün mahalle odaları ile köylerdeki köy odalarında parti teşkilatı olarak yeni bir çalışmayı başlattıklarını ifade ederek, "AK Parti olarak bizler sürekli vatandaşlarımızı gerek evlerinde gerekse de iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Bu çalışmamızla belediye başkanlarımızı, il genel meclisi başkanı ve üyeleri ile parti teşkilatımızı, kültürel mirasımız olan mahalle odalarında buluşturuyoruz. Yönetim kademesindeki kişiler yaptıkları ve yapacakları çalışmaları doğrudan vatandaşımıza anlatırken, vatandaşlarımızda bu çalışmalarda yöneticilerimizden talep ve beklentilerini doğrudan kendilerine iletiyor." dedi.

Başlatılan çalışmadan gerek yöneticilerin gerekse vatandaşların memnun olduğunu aktaran Yumak, "Biz parti olarak her zaman milleti ile birlikte yürüyen bir teşkilatız. Yaptığımız çalışmalar da yine onlar için. Dolayısıyla bu çalışmaları ne onlardan kopuk olarak yapabiliriz ne de bu çalışmalarda onların talep ve beklentisini karşılamayan bir çalışma yaparız. Bu çalışmamızda da vatandaşlarımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız hiçbir aracı olmadan talep ve beklentilerini bu buluşmalarda ilk elden muhatabına iletiyor." diye konuştu.

Kaynak: AA