'Tekrar Afrin'e Giderek Arkadaşlarımla Birlikte Savaşacağım'

Artvin Valisi Doğanay, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve evinde istirahat eden Baydar'ı ziyaret etti Gazi Baydar: 'Bir an önce iyileşip tekrar Afrin'e giderek arkadaşlarımla birlikte savaşacağım. Arkadaşlarımı orada yalnız bırakamam, burada içim rahat etmiyor'

Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan özel harekat polisi Sadık Baydar, "Bir an önce iyileşip tekrar Afrin'e giderek arkadaşlarımla birlikte savaşacağım. Arkadaşlarımı orada yalnız bırakamam, burada içim rahat etmiyor." dedi.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi ve Özel Harekat Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Hüseyin Sarı ile hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat eden Baydar'ı Ormanlı köyündeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Doğanay, devletin ve hükümetin şehit yakınları ile gazilere her zaman gereken desteği verdiğini söyledi.

Güvenlik mensuplarının Afrin'de destan yazdığını vurgulayan Doğanay, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin refahı için düşmanlarla gözünü kırpmadan gece gündüz çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettar olduklarını dile getirdi.

Türkiye'nin kahraman vatan evlatları sayesinde ayakta kalıp sonsuza kadar yaşayacağına işaret eden Doğanay, "Bizler kahraman askerlerimiz sayesinde rahat uyuyor, sizlere dua ediyoruz. Allah'ım vatan savunmasında olan tüm Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin, kazadan beladan korusun. Bir kez daha şehitlerimize rahmet, gazilerimiz acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

- "Vatanım için gerekirse her Türk askeri ve polisi gibi şehit olurum"

Gazi Sadık Baydar da harekatta 5 arkadaşıyla bombalı saldırıda yaralandıklarını belirterek, "Bir an önce iyileşip tekrar Afrin'e giderek arkadaşlarımla birlikte savaşacağım. Arkadaşlarımı orada yalnız bırakamam, burada içim rahat etmiyor. Vatanım için gerekirse her Türk askeri ve polisi gibi şehit olurum." diye konuştu.

Anne Aynur Baydar da güvenlik güçlerine dua ettiğini dile getirerek, "Rabbim bütün Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun, güç versin. Her zaman güvenlik güçlerimize dua ediyoruz. Allah hepsini korusun. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.

Vali Doğanay, aileye Türk bayrağı ile Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Kaynak: AA