Eleşkirt'te Şiddetli Rüzgar Evlerin Çatısını Uçurdu

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde çıkan şiddetli rüzgar bir çok evin çatısını uçururken çok sayıda evde maddi hasar meydana geldi.

Eleşkirt'te Şiddetli Rüzgar Evlerin Çatısını Uçurdu
Rüzgarın şiddetini arttırmasıyla birlikte Ev ve yüksek binaların çatısı uçarken çatılar yollara savruldu.Yol kenarında park halinde duran bazı araçlarda da maddi hasar meydana gelirken çatıların kimseye isabet etmemesi olası bir felaketi engelledi.

Eleşkirt Uzunyazı Köyü’nde Abdullah Bayram isimli bir vatandaş evin çatısı uçunca çatıya çıkıp tamir etmek isterken çatıdan düşmesi sonucu yaralandı.Olay yerine giden 112 ekiplerinin ilk müdahaleleri sonrası Ağrı devlet hastanesine kaldırılan Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Evin Çatısı uçan ilçe sakinlerinden Fettullah Yerlikaya Yaptığı açıklamada ’’Allah tan gelen birşey yapacak bir şey yok. Çok Şükür kimseye birşey olmadı.Vallah çok mağdur olduk.Büyüklerimizden bir yardım bekliyoruz.’’dedi.

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve etlisini hızla arttıran şiddetli rüzgar nedeniyle ilçe merkezi ve köylerde Elektirik kesitisi yaşanıyor.
Kaynak: İHA