Ardahanlı Öğrencilerden Afrin'deki Mehmetçiğe Destek Kermesi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla, Kazım Karabekir Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencileri tarafından kermes düzenledi.

Ardahanlı Öğrencilerden Afrin'deki Mehmetçiğe Destek Kermesi
Valilik binası önünde düzenlen kermese, Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve eşi Cevriye Köksoy, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu,Kurum Amirleri, Öğretmenler, Öğrenci ve vatandaşlara katıldı.

Vali Mehmet Emin Bilmez, Afrin’de ki mücadelenin, 100 yıl önce ki Çanakkale Savaşında verilen mücadelenin devamı olduğuna işaret ederek, “Yaklaşık 100 yıl önce birinci dünya savaşıyla birlikte gelişen sürecin sonunda Türkiye Cumhuriyeti, ordusuyla, milletiyle, doğusu, batısıyla birlikte el ele vererek kurtuluş mücadelesi vermişti. 100 yıl önce Çanakkale’de verdiğimiz savaşı kimlere karşı verdiysek, bugün de maalesef Afrin’de aynı kesimle mücadele etmek zorunda kaldık” dedi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, “İstikbalimize, milletimizin birliğine, devletimizin bekasına yönelmiş ve burada yuvalanmış terör örgütünü ve arkalarındaki gücü hepimiz biliyoruz. Vahşi batı ve onunda ötesinde, okyanusun ötesinde, vahşi, karanlık emeller besleyen, emperyalist duygular besleyen güçlerin desteklediği ve ülkemize karşı her türlü hain emeli besleyen bu odak üzerine devletimiz ve bağrından çıkmış peygamber ocağı ordumuzun özel bir operasyonu olan Afrin operasyonunun zaferle taçlandırdığı günleri yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA